Over ons

StukjesGeluk is het tweewekelijkse programma van Xaviera Ringeling en Wilga Zibel. Van ons dus. Elke twee weken gaan we in gesprek met elkaar en onze kijkers over onderwerpen waar we allemaal mee te maken krijgen. Thema’s die ons helpen met groeien en die ons aan het denken zetten.

Dit ben ik: Xaviera

Journalist, politicus, columnist, communicatie- en marketingexpert, ondernemer. Op zoek naar antwoorden en op zoek naar balans. Zo kwam ik bij Wilga terecht en binnen een week wisten we het: we gaan een programma maken. Voor mij is elke uitzending ook gewoon verrassend en met de inzichten die ik opdoe, ga ik stiekem zelf ook aan de slag. Een extra reden dus om dit te doen.

Dit ben ik: Wilga

Ik ben coach, trainster, docent, de ontwikkelaar en auteur van mijn eigen gedachtengoed Colours of our heart. Ruim twintig jaar begeleid en ondersteun ik volwassen en kinderen om te ontdekken hoe je kunt leven vanuit je eigenwaarden en talenten. Ook train ik professionals zodat ik nog meer kinderen bereik.

Het programma: StukjesGeluk

Elke twee weken, op vrijdag om 2 uur, gaan we live op Facebook. Je kunt dus meepraten en daar nodigen we je graag ook toe uit. Ongeveer een uur lang, praten we vanuit persoonlijke en professionele ervaring over de zaken die je veelal Niet op school leert: hoe bewaak je je grenzen? Hoe ontdek je wie je bent? Waarom is kwetsbaar zijn zo moeilijk? Hoe communiceer je op een gezonde manier? En nog veel meer.

Kijk en praat je met ons mee? We hebben je er graag bij!


This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Enjoy the
Full Experience.

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul.
I am alone, and feel the charm of existence in this spot!