Aflevering 1: Over grenzen

In de allereerste uitzending spraken Wilga en ik over grenzen. Een onderwerp dat veel dieper ging, dan ik in eerste opzet had bedacht. Want wie gaat nadenken over zijn grenzen, moet nadenken over zichzelf: wie ben ik eigenlijk?

Een existentiële vraag, die in de praktische realiteit toch een antwoord behoeft. Maar hoe vind je het antwoord op die vraag? En als je het antwoord hebt, hoe vertaal je dat dan naar jouw grenzen, maar ook, hoe communiceer je die grenzen dan. Daarover en nog veel meer in onze eerste uitzending.

One thought on

Aflevering 1: Over grenzen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Enjoy the
Full Experience.

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul.
I am alone, and feel the charm of existence in this spot!